Onderwerp: Vragen over boetseren...
Hallo,
Ik wou ook gaan boetseren en kennelijk is het nie mijn ding, of ik doe iets niet goed:
Het plakt en word nattig als ik het verwerk. (Ik gebruik wel Tylose, dag van tevoren gemengd)
Ik heb overal van die rafeltjes terwijl ik bij jullie zie dat alles zo mooi glad is....
Ik heb er steeds stofjes in zitten terwijl ik mijn handen goed was en het aanrecht etc.
Welke fondant gebruiken jullie? Of gebruik je een combi met marsepein?
Hoeveel Tylose? En hoe lang laat je het intrekken?
Hoe voorkomen jullie de stofjes erin?
Hoe voorkom ik dat het zo nattig word...? Ik gebruik al poedersuiker als het wat nat wordt.....
Ik zie vooral bij Wendy van die mooie gladde figuurtjes, ben dus vooral benieuwd wat zij gebruikt.......????? Dus als je tijd hebt Wendy, wil je dan ook mijn vragen beantwoorden????
Bij voorbaat dank allemaal,
groetjes JS
mijn taarten staan op http://www.juffrouwsuikerbuik.nl