de ronde bisquit bak ik in een metalen kom van de ikea (blanda ... hebben ze ook in glas )
die hebben ze in verschillende maten en werken heel goed
kun je zelf nog de cupmaat bepalen ook 
je kunt ook een ovenvaste ronde kom gebruiken of de speciale bol bakvormen (volgens mij van de blokken maar dat weet ik niet zeker )
huiskleur marsepein maak ik normaal met roze en gele kleurstof
maar je kunt ook de kleurstoffen kopen in huidskleur (die heb ik sinds kort en eigenlijk vind ik die wat minder mooi
)
ik weet dat er medebaksters zijn die de taarten invriezen bekleed en al
ik geloof (maar weet het niet zeker ) dat je hem dan wel een tijd van tevoor uit de vriezer moet halen en dan in de verpakking(doos denk ik) weer moet laten ontdooien
maar dan zou je even de zoekfunctie moeten gebruiken staat genoeg over geschreven ...
zelf heb ik dit nog nooit gedaan dus verder geen ervaring mee
verder heel veel plezier met het bakken
ik lig elke keer weer in de kreukels met die borsten op mijn aanrechtblad 
succes groetjes no
wat is eigenlijk geen goede rede om een taart te bakken ???
mijn taartjes kijken ???
www.taartenlaantje.nl