ijsblokvormpjes ikea (a 1 euro p.st)
repen melkchocolade (lidl, a 39 cent p.st)
repen puur chocolade (lidl a 52 cent p.st)
steelpan met water op laag vuur, magnetron bakje erboven hangen (die goed hangt, niet te diep), de choco die je wilt smelten in kleine stukjes maken (ik heb het geschaafd)
in het bakje smelten met een stalen (oid) lepel roeren, en steeds wat choco toevoegen.
Ik heb de vormpjes met een keukenpapiertje met een beetje PAM "ingevet" (heel klein beetje), en dan laagje gesmolten choco (dmv lepel af laten druipen)
dan een beetje jam of 3 rozijntjes oid, en weer een beetje gesmolten choco.
Als je klaar bent, de vormen op het aanrecht wat tikken en schudden, en in de koelkast...
De pure choco is erg fout gegaan, die smolt ik in een zak in de magnetron, steeds 25sec, kneden, 25sec magnetron, enz. maar de zak smolt kapot
en verbrande 2 vingers...(choco ingebrand) dus choco overgedaan in andere zak, en zo verwerkt...
Getting married march 17th 2009...