1

Onderwerp: temperen

mischien een domme vraag
maar hoe temperen jullie eigenlijk?

met spuiter??
alleen water?
zuiver drank??

2

Re: temperen

Als ik het al doe, dan doe ik dat gewoon vanuit de fles. Dus ik pak de baileys/amaretto/etc. en sprenkel het losjes uit de fles met mijn duim er half op.

3

Re: temperen

Tremperen doe ik met een verstuiver van Kruidvat.

Groetjes, Ria
"Le talent, ça n'existe pas, le talent, c'est avoir l'envie de faire quelque chose."

4

Re: temperen

klein plantenspuitje (bij blokker of xenos voor 1.50 ofzo)

make cupcakes, not war
***mijn foto-album***

Re: temperen

Helemaal niet...

Groetjes Renske

6

Re: temperen

Met drank of siroop, vanuit de fles met de duim er losjes op.
Maar alleen maar als de biscuit wat te droog is of als ik er een extra smaakje aan toe wil voegen.

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

7

Re: temperen

Wat is temperen en waarom zou je dat doen?

Groetjes,
Nanda

Re: temperen

tremperen is het besproeien/besprenkelen van je biscuit, om die iets minder droog te maken of er een smaakje aan toe te voegen.

Groetjes Renske

9

Re: temperen

Met een kwast.

"Ik maak nou eenmaal graag strikken" 
Groetjes, KARIN  www.taartvankarin.nl

10

Re: temperen

Ik doe het ouderwets, zoals het "hoort": ik kook trempeerlikeur.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

11

Re: temperen

Suikersiroop maken (als ik het zo uit mijn hoofd roep 1:1 water en suikeropkoken tot suiker is opgelost) en dat is op smaak te maken met elke likeur of citroen of sinaasappelrasp oid. Of als ik snel klaar wil zijn pak ik Carvan Cevitam limonade.

Opbrengen met een siliconenkwastje.

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !