Onderwerp: temperen
mischien een domme vraag
maar hoe temperen jullie eigenlijk?
met spuiter??
alleen water?
zuiver drank??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » temperen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
mischien een domme vraag
maar hoe temperen jullie eigenlijk?
met spuiter??
alleen water?
zuiver drank??
Als ik het al doe, dan doe ik dat gewoon vanuit de fles. Dus ik pak de baileys/amaretto/etc. en sprenkel het losjes uit de fles met mijn duim er half op.
Tremperen doe ik met een verstuiver van Kruidvat.
klein plantenspuitje (bij blokker of xenos voor 1.50 ofzo)
Met drank of siroop, vanuit de fles met de duim er losjes op.
Maar alleen maar als de biscuit wat te droog is of als ik er een extra smaakje aan toe wil voegen.
tremperen is het besproeien/besprenkelen van je biscuit, om die iets minder droog te maken of er een smaakje aan toe te voegen.
Met een kwast.
Ik doe het ouderwets, zoals het "hoort": ik kook trempeerlikeur.
Suikersiroop maken (als ik het zo uit mijn hoofd roep 1:1 water en suikeropkoken tot suiker is opgelost) en dat is op smaak te maken met elke likeur of citroen of sinaasappelrasp oid. Of als ik snel klaar wil zijn pak ik Carvan Cevitam limonade.
Opbrengen met een siliconenkwastje.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » temperen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.