Deze tekst staat op de site www.maakeentaart.nl :
Eetbare lijm maken (tylose)
Eetbare lijm is te verkrijgen bij de groothandel. Je kunt het echter ook heel makkelijk zelf maken:
Wat poedersuiker en 1 of 2 druppels water goed door elkaar mengen, dit mengsel op je versieringen aanbrengen met een kwastje. Denk erom dat je zo weinig mogelijk water gebruikt, anders smelt je marsepein (of rolfondant).
Je kunt echter ook met wit glazuur werken, maar zorg er dan wel voor dat er geen restjes te zien zijn als je gaat plakken.
Bij een groothandel is ook eetbare lijm te krijgen, dit heet tylose. Het wordt ook gebruikt om de rolfondant wat steviger te maken zodat je het kunt gebruiken om je taart te versieren, bijv. bij een decoratie die je op je taart wilt zetten, of voor strikken (zie ook krulstrik).
Ik snap het niet echt... er staat toch : Eetbare lijm (tylose) ?????
Maar las net ergens anders dat iemand een strik had gemaakt van fondant en de lussen even in de oven had gedaan op 50 graden met de deur op een kier....
Ga het eens proberen, en anders toch maar wat tylose kopen dan 
Bedankt voor de reacties