1

Onderwerp: Botercreme?

Omdat ik binnenkort 3 taarten en 45 cupcakes voor 1 dag moet maken wilde ik alvast e.a. voorbereiden.
Ik las op het forum dat je de beklede taarten met vulling en al kunt invriezen, ook die met botercreme.
Maar ik las ook dat als je overgebleven botercreme hebt ingevroren dat je het dan eerst goed moet doormixen ivm schiften.
Gaat de botercreme die al in de taart verwerkt is dan ook niet schiften?

De cupcakes wil ik decoreren met een toef botercreme en wat marsefond-ten bloemetjes, kan ik deze ook gewoon invriezen zonder dat het gaat schiften?

2

Re: Botercreme?

lees met je mee

Overwin woede met liefde, overwin het kwade met het goede. (boehda)         www.taartenomopteeten.mijnalbums.nl

3

Re: Botercreme?

Ik heb nooit last gehad van schiftende botercreme. Volgens mij gebeurd dat als je de mix voor botercreme gebruikt. Ik gebruik altijd gewoon het 1 op 1 recept.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

4

Re: Botercreme?

Ik gebruik ook het recept van 1 op 1 en nooit last gehad van schiften.

5

Re: Botercreme?

Ik heb zelf ook nooit last van gehad, en ik gebruik juist de mix. Maar het zal me maar net nu gebeuren..:(

Re: Botercreme?

Ik maak de merinque botercreme, en die vries ik in in doos en tussen/op de taart. Geen problemen mee hoor.

Mijn taartjes zijn ook te zien op: http://mamasas.mijnalbums.nl/

Re: Botercreme?

Hoi,

Ik gebruik altijd botercr

8

Re: Botercreme?

wat bedoelen jullie met 1 op 1??

9

Re: Botercreme?

dat is 1 deel poedersuiket en 1 deel boter (beiden zelfde hoeveelheid)

dus 250 gr. boter en 250 gr. poedersuiker :)

make cupcakes, not war
***mijn foto-album***

10

Re: Botercreme?

oke dankjewel