Onderwerp: Opmaak taartranden en platte taarten
Hoi,
Ik ben beginnende taartenbakster en ben erg fanatiek in het maken van verschillende taarten. Het ziet er wel netjes uit, maar ik moet nog veel oefenen.
Nu heb ik twee vragen...
Mijn taarten zijn best redelijk, maar ik kan maar niets moois vinden om de randen mee te maken. Als ik met marsepein werk, dan is de taart zelf wel bedekt, maar ik vind het ook altijd leuk om de randen mooi op te maken, maar ik krijg het maar niet voor elkaar. Hetzelfde geldt voor taarten die ik niet met marsepein opmaak, maar bijvoorbeeld met glazuur.
Heeft iemand tips?
En nog een tweede vraag....mijn taarten zijn allemaal vrij bol. Als ik dan op de site ga kijken, dan zie ik dat de meeste mensen van die mooie "platte" taarten hebben. Hoe krijgen jullie dat voor elkaar? Is het gewoon een kwestie van het bovenkapje van de taart afsnijden?????
Groejtes,
Nanda
Nanda