Onderwerp: Slagroomtaart
Eind september is mijn vader jarig.. ja het duurt nog even, maar toevallig zei mijn moeder net tegen m'n vader dat het er alweer bijna aankomt en wat hij wilde hebben. Toen zei ik "een taart van mij natuurlijk!" .
Na wat gediscussieer kan ik er dus niet meer omheen: meneer houdt het meest van en wil dus graag: Een slagroomtaart!
Nu lijkt het voor mij toch eigenlijk nog wel een beetje ingewikkeld, want ik heb het idee dat slagroom best snel inzakt zeg maar, smelten ofzo. Dus als je het met een ribbel spuitmondje spuit de ribbel wegsmelt. Klopt dat? En hoe kan je de slagroom echt stevig en 'houdbaar' maken, het moet natuurlijk sowieso gekoeld bewaard worden, maar dus niet dat het al gauw een kliederboel wordt.
En mensen misschien nog tips voor de zijkanten? ik zie vaak dingen als hagelslag enzo, en wat zit daar dan onder gewoon botercreme?
Alvast erg bedankt, ik ben benieuwd!
( en ook of het me tegen die tijd zal gaan lukken )