Onderwerp: vraagje (weer) bewaren van taart
Ik lees hier op het forum verschillende reacties op het " vooruitmaken" van taarten die vervolgens worden ingevroren.
Mijn vraag is: Hoelang kan je een taart bekleed met marsepein bewaren in de koelkast? Sluit het masepein het kapsel dusdanig af dat de cake niet " oud" wordt? Op welke stand moet de koelkast minstens staan.
Heeft het ook te maken met de vulling? Ik heb vrijdag een bruidstaart op bestelling en ik wil eigenlijk vandaag al beginnen met bakken+vullen en decoreren omdat ik ook een gast ben op de trouwerij..
Vulling 1: jam+botercreme (2x)
Vulling 2: chocolademouss+ garnache+kersenjam
Vulling 3: citroenpudding mona + citroenb.+ botercreme
Ook moet ik her en der roosjes bevestigen aan de zijkant van de taart, hoe plak ik deze het beste vast op de taart?
Ben echt zenuwachtig omdat ik niet af wil gaan :-)!!!