Hier weer een vraagje over de ganache. De datum komt steeds dichter bij en daarom heb ik van de week alvast een cake gemaakt om het eens te proberen.
Maar die vonden mijn man en ik beide niet lekker, hij was overgoten met ganache van kookchocolade. Ik weet niet wat ik fout heb gedaan, het werd meer een grote dikke massa en niet echt vloeibaar.
Ik zou toch al gaan kijken voor andere chocolade, dus dat ga ik alsnog doen.
Maar ik heb nog wel 2 vraagjes:
Waar dient de slagroom voor als ik de ganache over de taart giet? Hij wordt dan niet opgeklopt en ik dacht dat ik gewoon alleen chocolade erover kon gieten. En moet je de ganache ook eerst af laten koelen? Bij mij werd het zo'n dikke massa, dat zag er echt niet uit en was ook niet erg handig...
Tips dus graag want ik krijg inmiddels behoorlijk de kriebels, zijn toch 150 "familie leden" die mijn creatie's krijgen te zien 
Vanaf 1 juli 2011 verkoop van bakspulletjes bij Creataart!
Openingstijden *Vrijdag 09.00 - 11.30 en 14.00 - 17.00 * zaterdag 09.00 - 12.00 ~~ Voor meer informatie zie
www.creataart.nl~~