Onderwerp: Bosnische creme vulling, wie weet wat ik bedoel? Tips a.u.b...
Hallo,
Wie, o wie, weet wat ik bedoel...
Voor een vriendin uit Bosniega ik een taart maken. Ze wil perse geen "hollandse vullingen" zoals pudding, jam, vruchten, mona toetjes en zo...maar ze wil de taart gevuld hebben zoals ze dat in bosnie doen.
Ik ben vaak in bosnie geweest (mijn vriend komt daar vandaan) En ik vind die taart niet te eten. Erg vet en machtig en vooral erg compact.
Nu denk ik dat de botercreme van de webshop een prima laagje vulling vormt eventueel in verschillende smaakjes. Maar ik dacht...wie weet komt hier wel iemand uit bosnie of omgeving die weet wat voor creme ik bedoel.
Het enige wat ik weet is dat de creme in bosnie verwarmd word tijdens bereiding, en dat er ook bloem aan toegevoegd word (misschien dat het daarom zo zwaar op de maag ligt hihi)
nou dames...denk maar eens mee met mij...
Alvast bedankt!!!