Onderwerp: siroopsuiker
hoe maak je eigelijk siroopsuiker?
en waarvoor gebruik je die?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » siroopsuiker
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
hoe maak je eigelijk siroopsuiker?
en waarvoor gebruik je die?
suikersiroop gebruik ik als we cocktails mixen!!
1 deel water, 1 deel suiker en dat even laten koken, suiker is dan opgelost en dat weer af laten koelen.
Jessica
bedoel je suikersiroop? om mee te sauceren?
suikersiroop of siroopsuiker ,lol
ik ben benieuwd wat je er allemaal mee kan, ik heb dat nog nooit gebruikt daarmee dat ik zo benieuwd ben ernaar
zoals hierboven staat in cocktails
ik gebruik het om mijn taart mee te sauceren, met evenuteel een extra smaakje bij, maar voor de rest voor niks ...
wat bedoel je met sauceren belluna?
over de taart heen gieten dan?
misschien wat we in nederland tremperen noemen?
Dus dan sauceren met siroopsuiker = tremperen met suikersiroop? (We kunnen wel een Belgisch/Nederlandse bak-woordenlijst beginnen, net zo iets als met Amerikaanse maten? )
Mirjam
sauceren = tremperen
blackangel, dus met een borsteltje het kapsel of de lagen (
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Taartdecoratie algemeen » siroopsuiker
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.