1

Onderwerp: siroopsuiker

hoe maak je eigelijk siroopsuiker?

en waarvoor gebruik je die?

2

Re: siroopsuiker

suikersiroop gebruik ik als we cocktails mixen!!

1 deel water, 1 deel suiker en dat even laten koken, suiker is dan opgelost en dat weer af laten koelen.

Jessica

3

Re: siroopsuiker

bedoel je suikersiroop? om mee te sauceren?

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

4

Re: siroopsuiker

suikersiroop of siroopsuiker ,lol

ik ben benieuwd wat je er allemaal mee kan, ik heb dat nog nooit gebruikt daarmee dat ik zo benieuwd ben ernaar

5

Re: siroopsuiker

zoals hierboven staat in cocktails ;)

ik gebruik het om mijn taart mee te sauceren, met evenuteel een extra smaakje bij, maar voor de rest voor niks ...

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!

6

Re: siroopsuiker

wat bedoel je met sauceren belluna?

over de taart heen gieten dan?

7

Re: siroopsuiker

misschien wat we in nederland tremperen noemen? :lol:

Dus dan sauceren met siroopsuiker = tremperen met suikersiroop?  (We kunnen wel een Belgisch/Nederlandse bak-woordenlijst beginnen, net zo iets als met Amerikaanse maten? ;) )

Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

8

Re: siroopsuiker

sauceren = tremperen
blackangel, dus met een borsteltje het kapsel of de lagen (

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!