1

Onderwerp: Tips please!

Wie heeft er voor mij een tip (of meerdere tippen :) ) voor een frisse vulling die niet in de koelkast hoeft? Het wordt namelijk een vulling voor een taart bekleed met fondant.

Alvast bedankt voor jullie reactie(s)!

"Begin de dag met een dansje..."

2

Re: Tips please!

euh.... ik geloof niet dat ik je kan helpen maar ik blijf wel meelezen wie er wel een tip heeft ;)

groetjes Carolien   
www.cakepunt.nl

Re: Tips please!

Ik heb vorige week een taart gemaakt met 2 lagen kersenvlaaivulling (zo'n blikje van Jonker Fris) en een laag banketbakkersroom. Die room heb ik gemaakt van een zakje van dr. Oetker, omdat daar alleen water bij moet en geen melk, dus ook niet in de koelkast hoeft. Kijk anders ook even bij de recepten aan de linkerkant of hier http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=15183

Groetjes Miranda

4

Re: Tips please!

en die banketbakkersroom is lekker, maar ik kreeg vorige keer de tip dat als je hem met water doet, dat het dan evengoed een soort melk wordt! en dus kan bederven.
beetje vergelijking met poedermelk voor baby's. vul je ook aan met water, maar moet wel binnen een uur opgedronken zijn.
dus ik weet niet zeker of dit kan! als het wel echt kan ga ik het de volgende keer ook doen haha!

blikmandarijntjes zijn ook erg lekker! jam, of die vlaaivulling.

5

Re: Tips please!

Even kijken in de rubriek recepten hiernaast. Staat een heel lijstje met buiten de koelkast vullingen!

6

Re: Tips please!

Lemoncurd met botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

7

Re: Tips please!

chantal1980 schreef:

en die banketbakkersroom is lekker, maar ik kreeg vorige keer de tip dat als je hem met water doet, dat het dan evengoed een soort melk wordt! en dus kan bederven.
beetje vergelijking met poedermelk voor baby's. vul je ook aan met water, maar moet wel binnen een uur opgedronken zijn.
dus ik weet niet zeker of dit kan! als het wel echt kan ga ik het de volgende keer ook doen haha!

blikmandarijntjes zijn ook erg lekker! jam, of die vlaaivulling.

hai ik gebruik vaak bbr aangemaakt met water en die kan echt goed buiten de koelkast...had een keer een geboortetaart gemaakt 2 dagen voor het feest zonder de koelkast en de dag na het feest hebben we overgebleven taart gegeten en het was nog even lekker...

groetjes samira
mijn taartjes

8

Re: Tips please!

dat is mooi zeg! was echt bang dat het net als melk zuur zou worden of zo. ga ik het ook lekker gebruiken, ik ga 2 zwangere buik taarten maken, maar die gaan eerst nog de diepvries in tot de dames met verlof gaan :D

9

Re: Tips please!

Dank jullie wel voor de reacties! Heb nu zoveel tips dat ik weer mag gaan zuchten over de keuze die ik moet maken, haha! :)

"Begin de dag met een dansje..."