1 Laatst bewerkt door Xira (27-07-2008 10:12)

Onderwerp: Vraagje chocolade ganache

Ik ben pas begonnen met taarten. En nu heb ik een beetje geoefend met chocolade ganache. Hier is het resultaat http://www.mijnalbum.nl/Foto-N4KORA3V.jpg

Alleen nu vond ik de chocolade bovenop toch iets teveel. Misschien een kwestie van smaak ? Maar welke chocolade gebruik je het beste?
Wat gebruik je om een mooi strak resultaat te krijgen dat het liefst wel hard wordt.
Kan dat makkelijk met gewoon alleen chocolade?

2

Re: Vraagje chocolade ganache

Ganache wordt niet hard. Om een harde laag te krijgen kun je misschien die smeltchocolade van dr.Oetker gebruiken.

3

Re: Vraagje chocolade ganache

Ok Dank je wel. De randen waren niet echt mooi. ( niet echt te zien denk ik op de foto)
Volgende keer eens zien hoe zien dr oetker chocolade gaat.
En dan lekker veel oefenen :9

4

Re: Vraagje chocolade ganache

als je pure chocolade gebruikt heb je best veel nodig.  Misschien kan eens de plastic chocolade gebruiken, deze wordst in de koelkast ook redelijk hard ;)

groetjes, Katleen  - patissière en cakedesigner, met workshops!