Onderwerp: Biscuit Mislukt
Hey iedereen,
ik ben nieuw hier, dus ik weet niet of ik de juiste toppic zit. Zoniet gelieve me te verontschuldigen en eventueel op de juiste plaats zetten aub.
---------
Ik ben al een tijdje bezig met het maken van 'taarten en cake's'. Ik ben hier geen wonder in, maar ik doe dit wel graag.
normaal koop ik een bladerdeeg en vul ik het deeg met ^pudding of fruit of...
maar ik wou eens iets anders proberen en zo kwam ik hier terrecht.
Ik heb zonet een biscuit gemaakt ,beschreven zoals op de site hier (bij howto's).
Toen ik de biscuit uit de oven nam, zag ik dat deze nog vrij 'plat' was. Hij was niet dikker dan 4 cm.
ik wou hem in 2 snijden en toen zag ik dat in onderaan een enorm 'gat' had..... een soort van luchtbel...
hoe kan ik er voor zorgen dat ik dit 'gat' niet heb, en dat mijn biscuit dikker is zodat ik hem goed in 2 kan snijden.
deze biscuit was mijn eerste 'probeersel'. Mijn zus is zondag jarig en ik zou haar graag verrassen met een mooie taart.(zal foto in het andere topic plaatsen)...
alle tips voor een mooie volle luchtige biscuit zijn welkom....
(ik heb een vorm van 24cm)