Onderwerp: Taart en Diabetis
Hallo Allemaal,
Afgelopen week ben ik gediagnostiseerd met diabetis... Uiteraard was dit voor mij een slag in mijn gezicht daar ik net zo bezig was met het maken van taarten en bonbons... oftewel de nekslag voor mijn hobbie....
Uiteraard geef ik natuurlijk nooit op en ben ik me nu aan het beraden wat ik nu nog kan doen om mijn hobbie voort te kunnen zetten.
Waar ik naar op zoek ben zijn suikervervangers welke "oven-bestendig" zijn...
Tevens vraag ik me af of er wellicht iets te fabrieken is op basis van suikervervanger wat op fondant lijkt...
Wat ik me verder afvraag is of wanneer ik alle suiker door zoetstof vervang ik niet bezig ben met het runnen van een chemische fabriek...
Zoals jullie zien heb ik nog veel vragen, dus mij laatste en belangrijkste vraag, zijn er hier wellicht meer mensen die met dit soort dingen ervaring hebben?
Groetjes en alvast bedankt voor jullie antwoorden,
Ren