Ik heb dit topic ook even gevolgd, en hoop dat je de goede te pakken kan krijgen!
Maar even over je laatste alinea:
Ik vind het overigens een beetje vreemd dat er in de taartenwereld (waar ik dus pas net induik) blijkbaar zo weinig bekend is over de 'bijwerkingen' van kleurstoffen, vooral voor kinderen en dat er zo weinig kennis is over alternatieven. Maar dat terzijde, uiteindelijk gaat het vast goedkomen met mijn natuurlijk gekleurde taarten!
Er is al vaker een discussie geweest over kleurstoffen en natuurlijke ingredienten,
en het is voor ieder persoonlijk wat je er mee doet!
Er is (bij mij i.i.g.) voldoende kennis erover en bij anderen ook, denk ik!
Het is ook geen onkunde volgens mij!
Er zijn natuurlijk mensen en kinderen die niet tegen kleurstof kunnen,
en dan is het goed opletten, ook met taarten-maken!
Maar het is net de vraag hoe je het aanpakt:
geef jij je kinderen snoep, koek en dranken waar ook kleurstof inzit,
dan zou ik niet moeilijk doen, en dat inie-minie-tipje 'gewone' kleurstof gewoon in je taart verwerken, het is tenslotte een klein stukje wat ze zo eten!
Maar zijn er echt problemen met kleurstof, dan begrijp ik dat je er alternatieven voor wilt hebben! En nu je die gevonden hebt, is het fijn dat je schrijft dat het goed komt met je natuulijk gekleurde taarten,
maar op mij komt het een beetje sarcastisch over...sorry!
Ik heb genoeg problemen met 4 allergische kinderen,
(de oudste met voor kort zelfs voor meer dan 10 voedingsmiddelen en dan nog de contactallergie