Wajang boter kan je gebruiken ipv gewone boter,
en dan 1 deel boter, 1 deel poedersuiker en ietsje water...
Mocht er in een recept staan dat er melk in moet, je kan het ook vervangen door water of spa rood, sojamelk moet je eerst even vragen of dat wel kan,
rijstemelk kan ook, maar zal niet nodig zijn denk ik!
Bisuit is het recept wat hier gebruikt wordt als kapsel, dus je 'cake'...die is zonder melk, kijk even hiernaast bij de recepten, dan zie het staan!
Met jam kan je ook afsmeren, maar wel even zeven, zodat alle dingetjes eruit zijn, anders krijg je het niet goed glad, en liefst met lichte jam, zoals abrikozenjam, anders schijnt het misschien door je bekleding heen!
Er zijn genoeg vullingen die zonder melk zijn, maar custard heeft volgens mij ook sporen van melk, even nakijken dus!
Vlaaivulling kersen of aarbeien, jam, vers fruit, botercreme met koekjes: zijn diverse koekjes voor te gebruiken, maar controleer dan wel weer op melk,
en vraag het anders voor de zekerheid even na!
Beter teveel vragen dan iemand die last krijgt van het eten van je taart!
Succes ermee!