Onderwerp: Red-Velvet Cupcakes!
Haaii Iederdeen!
Ik ben Trots
Vandaag mijn Red-Velvet Cupcakes afgemaakt.
Vind ze zelf leuk geworden
Dus TadAaA hier zijn mijn 2e cupcakes...:
Bedankt voor het Kijken!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Red-Velvet Cupcakes!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Haaii Iederdeen!
Ik ben Trots
Vandaag mijn Red-Velvet Cupcakes afgemaakt.
Vind ze zelf leuk geworden
Dus TadAaA hier zijn mijn 2e cupcakes...:
Bedankt voor het Kijken!
Koel! Hoe maak je dat? Gewoon met rode kleurstof erdoor oid? (k vind red-velvet toch iedere keer weer als een soort wasmiddel klinken... Was er niet eens iets met black-velvet..? )
Haaaii!
Het is een soort cakemix met inderdaad..RODE KLEURSTOF!
Haha..Het klinkt inderdaad als wasmiddel
Iemand een nieuwe naam voor "Red-velvet Cupcakes"?
Heeeeeeeeeeeeeeeel mooi
Mooi en lekkerrrrrrrrrrr...
Ze zijn erg mooi geworden, en wat een prachtige foto weer
Soms moet ik streng zijn en kritiek leveren:
Ze zijn veel te klein!!! Want ze zien er zoooo lekker uit!!
Haaii!
Hihi, Klein maar fijn.
Ik dacht ik maak mini's want die passen weer leuk op......
Mijn MINI-ETAGERE!!
Haaii!
De topping was trouwens een Vanilletopping van Magnolia Bakery.
Als je het recept wilt moet je maar even een mailtje sturen.
Ik vond het VEEEEL lekkerder dan Botercr
Ziet er super uit
Mag ik vragen waar je die etagere vandaan hebt?
Voor zover ik het kan zien op de foto lijkt hij me heel strak en mooi!
Haaii..
Ik heb 'm gehaald bij de Zegro of de Sligro.
Weet niet meer precies bij wie van de 2
Wat een liefjes.
Wat een schatjes zeg, en ja heel mooi op de foto!! Enne hoe smaken ze nou, die rode kleurstof houdt mij een beetje tegen eerlijk gezegd dus ben heeel benieuwd!
Haaii,
Ze smaken lekker hoor, maar...
Het zijn niet mijn favoriet
Haaii,
Hier het recept voor de vanilletopping:
125 g boter
50 g poedersuiker
vanille extract (of andere smaak)
3 eetlepels gewone bloem
100 ml melk
klop de bloem met een mixer door de koude melk tot er geen klonters meer in zijn, breng deze massa dan onder voortdurend roeren aan de kook tot je een dikke brij hebt.
Doe deze massa in een kommetje zodat het behoorlijk wat kan afkoelen (moet niet ijskoud zijn, maar wel lauw)
Roer de boter los met handmixer (of electrische)
voeg vanille-extract (of andere smaak) toe
doe er dan lepel voor lepel de suiker bij.
Wanneer die erbij is doe je er lepel voor lepel het melk-bloemmengsel bij.
Als je het onmiddellijk wil gebruiken 10 min in de koelkast.
Wauw mooi gedaan.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Klein & fijn: Cupcakes, koekjes & los suikerwerk » Red-Velvet Cupcakes!
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.