Onderwerp: cupcakes met chocolade?
Als ik een reep pure chocolade grof rasp of hak en dan door het beslag voor cupcakes doe, wordt dat dan lekker of een zooitje?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » cupcakes met chocolade?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als ik een reep pure chocolade grof rasp of hak en dan door het beslag voor cupcakes doe, wordt dat dan lekker of een zooitje?
Zooitje
Sorry ben beetje melig
En nu even serieus:
Om te bakken heb je echt bakvaste dingen nodig. Gewone stukjes chocolade smelten helemaal weg. Hoewel dat misschien ook wel lekker kan zijn. Maar ik denk dat het later weer opstijft en hard wordt .
Er zijn wel pajets speciaal om mee te bakken. Niet alleen om mee te bakken dus, maar om m
Bedankt voor je antwoord
Dan bak ik wel gewone cupcakes, want die pajets heb ik net in huis. Ach, is ook lekker.
Dan doe je er hagelslag door, pure dus die is het lekkerste. Die behoudt wel zijn vorm, je ziet de hagelslagjes nog precies zo zitten. Het is ook nog eens heerlijk!
je hebt bij de ah een doosje gekleurde chocobolletjes , staat bij de hagelslag , deze doen het ook erg goed door het beslag , als je de cupcake dan openbreek zie je allerlei kleurtjes zitten .
Ik had de laatste keer van die chocdruppeltjes gebruikt van shop en die gaan ook heel goed!
Denk dat ik het maar met hagelslag ga proberen, bedankt voor de tips! Ik laat nog wel even weten wat het testteam ervan vond.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » cupcakes met chocolade?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.