1 Laatst bewerkt door nicole th (21-04-2012 21:48)

Onderwerp: boetseren

:d

Vele en lieve groetjes Nicole

2 Laatst bewerkt door saskiahuisman (23-05-2008 07:53)

Re: boetseren

Hoi,

Je moet in ieder geval voor de stevigheid tylose vermengen door je marsepein of rolfondant. Zo blijven ze stevig. Goed met elkaar vermengen, 1 nachtje in de koelkast leggen en de volgende dag nogmaals goed vermengen. En klaar voor gebruik.
Je marsepein stort dan in ieder geval niet in!

Succes Saskia

3

Re: boetseren

Euh, marsepein in de koelkast? Liever niet eigenlijk?

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: boetseren

ik heb gehoord {gebruik zelf altijd fondant}  dat als je marsepein met tylose vermengt dat  dat nooit zo ard word en stevig als  tylose met fondant

maar ja ben maar een beginneling dus weet ook niet alles