Onderwerp: boetseren
:d
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » boetseren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
:d
Hoi,
Je moet in ieder geval voor de stevigheid tylose vermengen door je marsepein of rolfondant. Zo blijven ze stevig. Goed met elkaar vermengen, 1 nachtje in de koelkast leggen en de volgende dag nogmaals goed vermengen. En klaar voor gebruik.
Je marsepein stort dan in ieder geval niet in!
Succes Saskia
Euh, marsepein in de koelkast? Liever niet eigenlijk?
ik heb gehoord {gebruik zelf altijd fondant} dat als je marsepein met tylose vermengt dat dat nooit zo ard word en stevig als tylose met fondant
maar ja ben maar een beginneling dus weet ook niet alles
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » boetseren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.