Onderwerp: Decoratie vraagjes
Ik heb een vraagje over de decoraties die jullie op je taarten hebben, waarvan maken jullie dat?
Ik las al over tylose om het steviger te krijgen, maar heb er helemaal geen ervaring mee.
Vraag me dan ook af of dat ook voor fondant gebruikt kan worden.
En hoe krijg je de figuurtjes zo uitgestoken dat ze ook mooi strak blijven?
Dit omdat het hier mis gaat zodra we het hebben uitgestoken en op willen pakken.
En hoe dik kun je je fondant (of wat je gebruikt) het beste uitrollen voor decoraties of bekleden?
En hoe bewaren jullie die decoraties?
En wat is de beste manier om het op je taart te plakken?
De laatste keer hebben we een papje gemaakt van een beetje maizena, poedersuiker en water en dat werkte perfect, maar misschien is er een betere manier?
En als ik kleurpasta toevoeg, dan wordt het iets plakkeriger, kan ik dan het beste wat poedersuiker toevoegen of hoe doen jullie dat?
Kortom, een heleboel vragen omdat ik het beter wil leren...