Onderwerp: Fondant Verkruimelt
Mijn fondant (dat ik volgend recept fondant 2 heb gemaakt) verkruimeld, kan ik daarvoor ook de suikerstroop gebruiken om een meer kneedbare massa te krijgen.
met vriendelijke groet,
Evesta
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Fondant Verkruimelt
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Mijn fondant (dat ik volgend recept fondant 2 heb gemaakt) verkruimeld, kan ik daarvoor ook de suikerstroop gebruiken om een meer kneedbare massa te krijgen.
met vriendelijke groet,
Evesta
Misschien is hij te droog, probeer eens een klein stukje met enkele druppels water
Of wat crisco-vet toevoegen?
Succes ermee!
Dianne,
Kan ik voor crisco vet ook plantaardige vet gebruiken?
Evesta
Ja hoor, dat kan
of nog wat glycerine (voor consumptie!) extra er bij doen.
Ik heb het op gegeven, ga op een ander tijdstip het nog een keer proberen, als jullie een makkelijk en succesvol recept hebben dan hoor ik dat graag.
In ieder geval bedankt voor jullie advies.
Evesta
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Fondant Verkruimelt
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.