1

Onderwerp: Fondant Verkruimelt

Mijn fondant (dat ik volgend recept fondant 2 heb gemaakt) verkruimeld, kan ik daarvoor ook de suikerstroop gebruiken om een meer kneedbare massa te krijgen.

met vriendelijke groet,

Evesta

Re: Fondant Verkruimelt

Misschien is hij te droog, probeer eens een klein stukje met enkele druppels water

3

Re: Fondant Verkruimelt

Of wat crisco-vet toevoegen?
Succes ermee!

4

Re: Fondant Verkruimelt

Dianne,

Kan ik voor crisco vet ook plantaardige vet gebruiken?

Evesta

5

Re: Fondant Verkruimelt

Ja hoor, dat kan :Y

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

6

Re: Fondant Verkruimelt

of nog wat glycerine (voor consumptie!) extra er bij doen.

7

Re: Fondant Verkruimelt

Ik heb het op gegeven, ga op een ander tijdstip het nog een keer proberen, als jullie een makkelijk en succesvol recept hebben dan hoor ik dat graag.

In ieder geval bedankt voor jullie advies.

Evesta