hoi,
welkom hier!
Je kan gewoon een pak cakemix halen bij C1000 bv. (of de biscuitmix van de webshop, dat is net als de cakevulling van een slagroomtaart! of maak het zelf van een van de recepten die je links in de balk vind!)
en gewoon bakken in de vorm die jij wilt,
dan kan je de cake doorsnijden en vullen, kijk maar eens bij de recepten hier links, dan kom je vanalles om te vullen tegen!
ALs je dat gedaan hebt, smeer je je cake met botercreme in, dat recept staat er ook bij! Hier wordt je cake heel glad van, dan kan je of met fondant of met marsepein bekleden, dit moet je eerst goed doorkneden en eventueel kleuren met vloeistof wat je hier in de webshop of bij een andere winkel in de buurt kan kopen.
Dan rol je het uit met een stuk erg goed schoongemaakte pvc buis of een deegroller, dan is het raadzaam om een klein beetje poedersuiker eroverheen te strooien zodat het niet vastplakt, niet te veel anders blijf je het zien.
Je maakt de lap, die je tijdens het rollen iedere keer loshaald en een kwartslag draaid, iets groter dan je taart, dan leg je hem op je taart en wrijft of met je handen of met een smoother (webshop) de bovenkant mooi glad, dan voorzichtig de zijkanten, eventueel bij plooien optillen en van boven naar beneden glad strijken,
als het helemaal glad is, snij je voorzichtig langs de rand de m/f af, en als er geen cake of botercreme aanzit kan je het weer doorkneden er er je versieringen mee maken of in aluminium wikkelen en in een afgesloten doosje bewaren voor de volgende keer!
Phoe eeh, wat een verhaal!
Hoop dat je zo even geholpen bent!
Je kan de fondant en mmf (marsmallowfondant ook zelf maken,
recepten vind je ook hier op de site!
Lees de topic's zou ik zeggen, dan leer je snel,
kijk bij de faq's en howto's e.d hier links in de balk,
en weet je het nog niet, typ dan via de zoekfunctie in wat je wilt weten,
en dan komt er wel vanalles tevoorschijn!
Bezoek de webshop eens, dan kom je veel leuke, handige, lekkere dingen tegen!
En anders kan je het vragen!
Succes, ben benieuwd!