Onderwerp: Een paar vraagjes..
Haaii Iedereen!
Ik had laatst een paar probleempjes met de taarten die ik heb gemaakt...
Daarom wilde ik effe een paar vraagjes stellen
1.Als ik mijn cake/biscuit met de taartzaag snij, en ik het 'm bijna helemaal doormidden heb gesneden, brokkelen er steeds stukjes van de taart, waardoor de taart niet helemaal glad meer is, iemand een oplossing?
2.Mijn taart is aan de zijkanten nooit zo strak (meer hobbelig) hoe kan ik zorgen dat na het vullen en doorsnijden de zijkanten nog steeds strak/glad zijn?
3. Weten jullie een alternatief voor botercreme om af te smeren (ik vind het veels te zoet, en het smaakt naar boter (Bluhg!)?
Groetjes van Mij
) Misschien is het handig om de taart 24 uur van te voren te bakken en dan in de koelkast te bewaren? Daar wordt hij wat "sterker" van maar blijft de binnenkant wel luchtig. Als ik de taart dezelfde dag nog moet decoreren dan stop ik hem een paa uurtjes in de vriezer.