Onderwerp: Droge cake en verse aardbeien
Goedenavond!!!
Ik heb weer een vraagje; vorige keer heb ik een taart gemaakt (1e) met chocola en kers, prima combi alleen was de cake erg droog, hij leek wel uitgedroogd. Kan dat komen omdat onze cake erg dun was en we het toch in 3 delen hebben gesneden?
Het totaal was misschien 2,5 cm hoog... Zou het zo snel uitdrogen?
En hoe krijg ik de cake hoger aankomend weekend?
De eieren heb ik in warm water gelegd en ook heb ik niet te hard gemict volgens mij...
Nu heb ik nog een vraagje; eigenlijk wilde ik alleen dit vragen.
Ik ben gek op verse aardbeien en wil dit graag voor een taart gebruiken; 1 laagje verse aardbeien en 1 laagje banketbakkersroom... Is dit een goede combi? Niet te moeilijk?
En moet ik aan de rand van het laagje aardbeien ook zon dijkje maken, of hoeft dat niet?
Gezien aardbeien in plakjes toch best nat en rood zijn...
En kan ik ook aarbeitjes op het marsepein leggen, of vind het marsepein dat niet zo fijn?
Ik vind het leuk, zon taart maken... maar ben zo bang dat het mis gaat