1

Onderwerp: Lemoncurd

Als je op het laatst alleen maar moet roeren doe je dit dan als hij nog au bainmarie is of haal je hem uit de "pan" en roer je hem dan?
ik heb hemvanavond gemaakt maar hij wil dus niet dik worden :(

2

Re: Lemoncurd

helaas heb ik geen ervaring hiermee. Ik koop het kant en klaar altijd. Hoop dat iemand jou kan helpen.

Groetjes Tweety!

3

Re: Lemoncurd

terwijl je rort voel je en zie je hem dikker worden, maar gaat wel langzaam vind ik

nu vraag ik me af of je deze ook kan invriezen?

4

Re: Lemoncurd

Ja...invriezen is bij mij goed gelukt!

Had maar 2 lepels gedaan, om te proberen,
maar het was goed gegaan,
dus de volgende keer vries is ook een gedeelte in,
gewoon in een tupperware bakje of zo..!

5

Re: Lemoncurd

maar roer je hem aubain marie of roer je hem van het gas af?

6

Re: Lemoncurd

je roert hem aubainmarie,en daarna laten afkoelen dan dikt het nog wat in.

kijk ook op www.mijnalbum.nl/Album=784KJKH8
groetjes van miranda.