Onderwerp: Lemoncurd
Als je op het laatst alleen maar moet roeren doe je dit dan als hij nog au bainmarie is of haal je hem uit de "pan" en roer je hem dan?
ik heb hemvanavond gemaakt maar hij wil dus niet dik worden
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemoncurd
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als je op het laatst alleen maar moet roeren doe je dit dan als hij nog au bainmarie is of haal je hem uit de "pan" en roer je hem dan?
ik heb hemvanavond gemaakt maar hij wil dus niet dik worden
helaas heb ik geen ervaring hiermee. Ik koop het kant en klaar altijd. Hoop dat iemand jou kan helpen.
terwijl je rort voel je en zie je hem dikker worden, maar gaat wel langzaam vind ik
nu vraag ik me af of je deze ook kan invriezen?
Ja...invriezen is bij mij goed gelukt!
Had maar 2 lepels gedaan, om te proberen,
maar het was goed gegaan,
dus de volgende keer vries is ook een gedeelte in,
gewoon in een tupperware bakje of zo..!
je roert hem aubainmarie,en daarna laten afkoelen dan dikt het nog wat in.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemoncurd
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.