Hoi,
Houd er wel rekening mee dat fondant door sommigen net zo zoet gevonden wordt, en zelfs nog wel zoeter...
De blokjes fondant/marsepein moet je een poosje kneden, en dan wordt het zachter,
is het lekker zacht, dan bestrooi je je ondergrond met een beetje poedersuiker en duw je je m/f een beetje plat, daar doe je ook een beetje poedersuiker op,
en dan kan je met een stuk pvc-buis (goed schoonmaken!) of je deegroller een platte rondte maken..
de meesten proberen het ongeveer 3 mm dun te krijgen..wel iedere keer even optillen en een beetje draaien, anders plakt het vast!
Niet teveel poedersuiker bovenop anders blijf je het zien..
Als hij dun en groot genoeg is, kan je hem voorzichtig overhevelen op je taartje,
die je eerst ingesmeerd hebt met botercreme..
Dan maak je eerst de bovenkant glad, en strijk je met je hand naar onderen toe, net zolang tot je taart er helemaal inzit, dan kan je het afsnijden gelijks met de onderkant en decoreren naar wens..
Heb je nog vragen, stel ze gerust, of zoek eerst even op de zoekfunctie,
je kan ook hiernaast in de balk kijken op Howto's e.d.
Succes!
O ja, hoeveel je nodig hebt, kan ik zo niet zeggen..misschien komt er nog iemand die je kan helpen!