Onderwerp: Net uit oven...wanneer mag je vullen ?
Hoi dames,
Een newbee hier...
Vanmorgen is mijn 1e biscuit niet helemaal gelukt, mijn 2e staat nog ff na te garen in de oven en ziet er goed uit (hopelijk stort ie zo niet in als ik hem eruit haal haha).
Wat ik me nu afvraag...wanneer kan je beginnen met vullen. Hoe lang moet de biscuit uit de oven zijn...of te wijl...moet ie helemaal koud/afgekoeld zijn ? 
Greetz,
Marianne

)
dat weet je toch? dat mijn handen nogal aardig mee willen werken altijd wil niet zeggen dat ik geen hulp meer nodig heb, integendeel.
maar waar ik kan wil ik wel eens een antwoord geven hoor. leuk he zo zelf die taarten maken. jij bent nu dus ook al begonnen? ik had je eerste taart van de workshop al gezien. is wel leuk geworden he
(trapte er zelf van de week weer in hoor, toch snijden een uur na het bakken en de middelste laag was helemaal kaduuk
)