1

Onderwerp: hazelnootcrème

Ik heb ergens iets gelezen dat een vulling van hazelnootcr

2

Re: hazelnootcrème

gewoon slagroom stijfkloppen en er wat notenpasta door heen mixen;)

voor inspiratie kijk op www.kakeboksen.no

3

Re: hazelnootcrème

Ah zo simpel dus:)
Dankjewel!

4

Re: hazelnootcrème

Je kan er ook gehakte hazelnoten door doen om iets om op te kauwen te hebben;)

Ik gebruik dit eigenlijk als basis voor walnotencreme en pistache creme. Noten grof hakken en toevoegen

voor inspiratie kijk op www.kakeboksen.no

5 Laatst bewerkt door tom poes (22-03-2008 15:19)

Re: hazelnootcrème

Nutella door botercreme schijnt ook erg lekker te zijn :P :P :P !

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

6

Re: hazelnootcrème

Hoi Inge, ik doe het met Nutella door de botercr

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

7

Re: hazelnootcrème

Ik heb gisteren een vreselijk lekkere vulling gemaakt. Slagroom met Hazelnoot Bourbon (zo'n pakje van de AH, dr oetker geloof ik) daar heb ik ook nog fijngestampte bastongnekoeken doorgedaan. Hij is echt heel lekker!

Ik weet dat ik niet perfect ben maar ik ben er zo dichtbij dat 't bijna eng is!  Ciao, Petra Hier vindt je mijn website.

8 Laatst bewerkt door lune (22-03-2008 15:05)

Re: hazelnootcrème

tom poes schreef:

Nutella door botercreme schijt ook erg lekker :P :P :P !

Is dat zo Yvon :lol:http://www.smiliez.nl/smiliez/anders/kloguck.gif
dat vind ik nou ook O-)

Alles goed???? nee 3 fout

9

Re: hazelnootcrème

O, o en ik ben zo'n taalpuristje :O :O :O , heb het dus meteen gecorrigeerd!

Tot taarts, Yvonne
Mijn lijfspreuk: "ik blink in niks uit, maar ik kan een heleboel een beetje!"

10

Re: hazelnootcrème

jammer, ik heb in een deuk gelegen toen ik het las

Alles goed???? nee 3 fout

11

Re: hazelnootcrème

lune schreef:
tom poes schreef:

Nutella door botercreme schijt ook erg lekker :P :P :P !

Is dat zo Yvon :lol:http://www.smiliez.nl/smiliez/anders/kloguck.gif
dat vind ik nou ook O-)

haha....zo kan t gaan....

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

12

Re: hazelnootcrème

petje schreef:

Ik heb gisteren een vreselijk lekkere vulling gemaakt. Slagroom met Hazelnoot Bourbon (zo'n pakje van de AH, dr oetker geloof ik) daar heb ik ook nog fijngestampte bastongnekoeken doorgedaan. Hij is echt heel lekker!

Hoeveel slagroom doe je dan bij de hazelnoot bourbon? Ik heb me dat gehaald bij AH, en ook de koekjes en ik wilde hem morgen maken.

13

Re: hazelnootcrème

Ik heb 1 beker slagroom gebruikt (hoeveel is dat? 200 gram ofzo??). Het is dan meteen mooi dik zodat je geen klopfix nodig hebt. Wel heb ik eerst de slagroom geklopt en daarna de bourbon erdoor. Eet smakelijk :P

Ik weet dat ik niet perfect ben maar ik ben er zo dichtbij dat 't bijna eng is!  Ciao, Petra Hier vindt je mijn website.

14

Re: hazelnootcrème

lune schreef:
tom poes schreef:

Nutella door botercreme schijt ook erg lekker :P :P :P !

Is dat zo Yvon :lol:http://www.smiliez.nl/smiliez/anders/kloguck.gif
dat vind ik nou ook O-)

:lol:  :lol:  :lol: ...lig helemaal in een deuk...had er compleet overheen gelezen...

Lune...met jou moet ik altijd zooooooo lachen........ :)

"Het is altijd een feestje met elk Ti-Ta-ToverTaartje"
Groetjes, Dolores...  www.ti-ta-tovertaartjes.nl

15

Re: hazelnootcrème

petje schreef:

Ik heb 1 beker slagroom gebruikt (hoeveel is dat? 200 gram ofzo??). Het is dan meteen mooi dik zodat je geen klopfix nodig hebt. Wel heb ik eerst de slagroom geklopt en daarna de bourbon erdoor. Eet smakelijk :P

Dankjewel!  Vandaag is D-Day! Ik ga nu aan de slag!