Onderwerp: hazelnootcrème
Ik heb ergens iets gelezen dat een vulling van hazelnootcr
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hazelnootcrème
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik heb ergens iets gelezen dat een vulling van hazelnootcr
gewoon slagroom stijfkloppen en er wat notenpasta door heen mixen;)
Je kan er ook gehakte hazelnoten door doen om iets om op te kauwen te hebben;)
Ik gebruik dit eigenlijk als basis voor walnotencreme en pistache creme. Noten grof hakken en toevoegen
Nutella door botercreme schijnt ook erg lekker te zijn !
Hoi Inge, ik doe het met Nutella door de botercr
Ik heb gisteren een vreselijk lekkere vulling gemaakt. Slagroom met Hazelnoot Bourbon (zo'n pakje van de AH, dr oetker geloof ik) daar heb ik ook nog fijngestampte bastongnekoeken doorgedaan. Hij is echt heel lekker!
Nutella door botercreme schijt ook erg lekker !
Is dat zo Yvon
dat vind ik nou ook
O, o en ik ben zo'n taalpuristje , heb het dus meteen gecorrigeerd!
jammer, ik heb in een deuk gelegen toen ik het las
tom poes schreef:Nutella door botercreme schijt ook erg lekker !
Is dat zo Yvon http://www.smiliez.nl/smiliez/anders/kloguck.gif
dat vind ik nou ook
haha....zo kan t gaan....
Ik heb gisteren een vreselijk lekkere vulling gemaakt. Slagroom met Hazelnoot Bourbon (zo'n pakje van de AH, dr oetker geloof ik) daar heb ik ook nog fijngestampte bastongnekoeken doorgedaan. Hij is echt heel lekker!
Hoeveel slagroom doe je dan bij de hazelnoot bourbon? Ik heb me dat gehaald bij AH, en ook de koekjes en ik wilde hem morgen maken.
Ik heb 1 beker slagroom gebruikt (hoeveel is dat? 200 gram ofzo??). Het is dan meteen mooi dik zodat je geen klopfix nodig hebt. Wel heb ik eerst de slagroom geklopt en daarna de bourbon erdoor. Eet smakelijk
tom poes schreef:Nutella door botercreme schijt ook erg lekker !
Is dat zo Yvon http://www.smiliez.nl/smiliez/anders/kloguck.gif
dat vind ik nou ook
...lig helemaal in een deuk...had er compleet overheen gelezen...
Lune...met jou moet ik altijd zooooooo lachen........
Ik heb 1 beker slagroom gebruikt (hoeveel is dat? 200 gram ofzo??). Het is dan meteen mooi dik zodat je geen klopfix nodig hebt. Wel heb ik eerst de slagroom geklopt en daarna de bourbon erdoor. Eet smakelijk
Dankjewel! Vandaag is D-Day! Ik ga nu aan de slag!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » hazelnootcrème
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.