1

Onderwerp: champagne creme van botercreme

de champagne creme met de botercreme versie kan je die ook als onder de marsepein doen of gaat dat smelten??

bedoel dus om de taart mee in tesmeren

2

Re: champagne creme van botercreme

Ik zou het zelf niet doen, maar ik smeer dan ook sowieso nooit af met botercr

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

3

Re: champagne creme van botercreme

De champagne creme heb ik gebruikt als vulling was trouwens erg lekker.Lekkere dikke laag als vulling lijkt mij lekkerder dan een dun laagje  onder de marsepijn.

groetjes van Ann

4

Re: champagne creme van botercreme

ja, dat was bij mij ook de bedoeling. als een lekkere dikke laag...normaal maak ik die van annelies.... maar...als het makkelijk kan...waarom moeilijk doen toch?? maar ik gebruik nl zelf wel de mix van de webshop om de taart mee in te smeren en dan marsepein er overheen... nooit problemen mee gehad... maar nu vraag ik me af..omdat het bijna het zelfde recept is enkel je vervangt water voor champagne of dat zeg maar kan..... dat dan de marsepein niet gaat smelten..anders moet ik appart botercreme maken om te smeren...

5

Re: champagne creme van botercreme

Ik weet dat niet ,of de alcohol in de champagne de marsepein laat smelten.Vraag het eens aan Annelies die champagnecreme is toch van haar?

groetjes van Ann

6

Re: champagne creme van botercreme

ik gok het er maar niet op!!

Maar ik vind de uitgebreide recept wel...veeeeeeel lekkerder.... de champagne/botercreme..is....erg....boterig...logisch....maar dat ik niet verwacht..volgende keer maar het orgi recept gebruiken :>

7

Re: champagne creme van botercreme

Hoi Amber,

Wellicht te laat, maar het kan gewoon wel hoor. Het deel water is vervangen door champagne, er zit dus niet meer vocht in als normaal. En van alcohol smelt je taart niet hoor! Anders zou je ook niet kunnen schilderen met bijv. zilverpoeder met alcohol erdoor :)

Groetjes, Inge

Groetjes, Inge
Deleukstetaartenshop & Taartopmaat