1

Onderwerp: Nog een botercreme vraagje.

Even een gekke vraag misschien, maar ik hoop dat iemand mij kan helpen. Ik ga morgen een taart decoreren met marsepein en het leek me handig om de botercreme vandaag alvast te maken (scheelt morgen weer wat tijd en rommel, haha... ik knoei altijd zo met die poedersuiker.... :D ) Ik heb begrepen dat je dat spul goed afgesloten in de koelkast kan bewaren, maar  dan... als ik het ga gebruiken, moet ik het dan weer een beetje opkloppen ofzo als het weer een beetje zacht geworden is?

Grrr. zit hier te stressen. Ik had gepland om de marsepeinen figuren en puzzelplaatjes etc. alvast te maken gisteren maar nu is mijn dochter (5 jaar) opeens ziek en vraagt dus steeds aandacht. Schiet niet op!!!!! (sorry, moest even mijn frustratie kwijt)

Re: Nog een botercreme vraagje.

je kan het vandaag al maken en dan inderdaad morgen weer even opkloppen.
en als het een beetje schifterig lijkt dan moet je er weer wat kleine stukjes boter bij doen en nog goed mixen.

Groetjes Katinka & Manuela
Bekijk ons album http://detaartenmamas.mijnalbums.nl/

3

Re: Nog een botercreme vraagje.

Hier wordt het nooit schifterig. Gewoon een uurtje van te voren uit de koelkast halen en hij is nog net zo zacht en romig als toen hij er vers in ging.
Zelfde trouwens met botercreme die uit de diepvries komt. Ging er glad en zacht in en is na ontdooien nog precies hetzelfde.

[b][color=pink][url=http://www.naara.nl]Na

4

Re: Nog een botercreme vraagje.

OK. Superbedankt voor jullie snelle reacties!!! Er kwam weer even wat tussen, maar dan kan ik nu snel even botercreme maken. Fijn.

5

Re: Nog een botercreme vraagje.

Hoi Es, de botercr

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"