1

Onderwerp: afsmeren?

is er iets anders waar je de taarten een beetje mee kan afsmeren?

ik grbuik tot nu toe botercreme maar ik vind dit eigenlijk yuk.
kan je een taart ook met slagroom en versteviger afsmeren alsonderlaag voor marsepein?

2

Re: afsmeren?

Nee, geen slagroom dan gaat de boel smelten. Je kunt wel chocopasta of gezeefde abrikozenjam gebruiken. Ik doe ook weleens ganache.

Veel succes!

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

3

Re: afsmeren?

hmm beide vind ik ook niet echt jammie :) erg he.
ga eens neuzen op taarten afstrijken

4

Re: afsmeren?

Waar houd je dan wel van? ;)

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

5

Re: afsmeren?

hmm geen idee :)
maar ik denk dat ik al iets gezien heb. gewoon r boter met poedersuiker of met sarona toetje ;)

6

Re: afsmeren?

Dat blijft op zich lastig. Ik denk dat je idd het beste simpele botercreme kan gebruiken (boter met suiker).

Groetjes Petra,
www.taartendecoratie.nl: de winkel voor al je taartspullen vind je in Ridderkerk!

7

Re: afsmeren?

Dan moet je de botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

8

Re: afsmeren?

nee ik las hier ergens op het forum dat ze de poeder door de boter doen.
dus niet echt een toetjes maken maar ipv suiker zo'n zakje?

9

Re: afsmeren?

O ja dat kan wel :lol: Ik dacht dat je het toetje wilde gebruiken om af te smeren ;)

Ik maak de botercr

Vanaf nu ook cakesenzo op hyves: http://cakesenzo.hyves.nl/ Wordt lid!
Mijn website: www.cakesenzo.nl

10

Re: afsmeren?

ga het gewoon eens proberen :)

11

Re: afsmeren?

Laat je dan nog even weten of het smaakte! :)

Groetels, Annette
* Don't live faster than your Guardian Angel can fly *