Onderwerp: afsmeren?
is er iets anders waar je de taarten een beetje mee kan afsmeren?
ik grbuik tot nu toe botercreme maar ik vind dit eigenlijk yuk.
kan je een taart ook met slagroom en versteviger afsmeren alsonderlaag voor marsepein?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » afsmeren?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
is er iets anders waar je de taarten een beetje mee kan afsmeren?
ik grbuik tot nu toe botercreme maar ik vind dit eigenlijk yuk.
kan je een taart ook met slagroom en versteviger afsmeren alsonderlaag voor marsepein?
Nee, geen slagroom dan gaat de boel smelten. Je kunt wel chocopasta of gezeefde abrikozenjam gebruiken. Ik doe ook weleens ganache.
Veel succes!
hmm beide vind ik ook niet echt jammie erg he.
ga eens neuzen op taarten afstrijken
Waar houd je dan wel van?
hmm geen idee
maar ik denk dat ik al iets gezien heb. gewoon r boter met poedersuiker of met sarona toetje
Dat blijft op zich lastig. Ik denk dat je idd het beste simpele botercreme kan gebruiken (boter met suiker).
Dan moet je de botercr
nee ik las hier ergens op het forum dat ze de poeder door de boter doen.
dus niet echt een toetjes maken maar ipv suiker zo'n zakje?
O ja dat kan wel Ik dacht dat je het toetje wilde gebruiken om af te smeren
Ik maak de botercr
Laat je dan nog even weten of het smaakte!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » afsmeren?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.