Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
- Van: Mosjøen Noorwegen
- Geregistreerd: 19-02-2008
- Berichten: 1174
Onderwerp: Kan ik...?
De caars taart vanavond snijden en met botercreme besmeren EN rood bekleden....
Dan morgen avond de rest? Als hij voor dinsdag is?
Ben namelijk zo bang dat het mij niet gaat lukken en dan heb ik nog morgen avond...
Dacht dus vanavond in de koeling zetten maar dan staat ie 2 dagen zo...het is chocoladebiscuit met alleen botercreme....
Mijn blog is te vinden op:
http://villaperlesukker.no/
- Van: Elsloo (Limburg)
- Geregistreerd: 18-08-2006
- Berichten: 13617
Re: Kan ik...?
Dat kan zeker. Wel oppassen voor de elanden h
3 Reactie door Anne Brith 09-03-2008 18:24 Laatst bewerkt door Anne Brith (09-03-2008 18:26)
- Van: Mosjøen Noorwegen
- Geregistreerd: 19-02-2008
- Berichten: 1174
- Van: Nieuw-Vennep
- Geregistreerd: 26-12-2006
- Berichten: 891
Re: Kan ik...?
Nee hoor, zo pak ik het ook aan, zeker als ik meer taarten heb.
- Van: Toldijk
- Geregistreerd: 05-10-2007
- Berichten: 13562
Re: Kan ik...?
Ik denk dat het met Botercreme als vulling wel moet lukken. Met andere vullingen weet ik niet zo zeer, en dan heb ik het over de natte vullingen ... i.v.m. instortingsgevaar.
Groetjes Tweety!
- Van: Overpelt (B)
- Geregistreerd: 17-09-2007
- Berichten: 2392
Re: Kan ik...?
Gaat makkelijk; ik heb ook eens een overblijfsel wel 4 dagen in de koeling gehad en nog stortte hij niet in..... (normaal halen ze dat bij mij niet maar deze was ik een beetje vergeten..... leeftijd....)
Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...
Berichten [ 6 ]
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren