1

Onderwerp: Kan ik...?

De caars taart vanavond snijden en met botercreme besmeren EN rood bekleden....

Dan morgen avond de rest? Als hij voor dinsdag is?

Ben namelijk zo bang dat het mij niet gaat lukken en dan heb ik nog morgen avond...

Dacht dus vanavond in de koeling zetten maar dan staat ie 2 dagen zo...het is chocoladebiscuit met alleen botercreme....

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

2

Re: Kan ik...?

Dat kan zeker. Wel oppassen voor de elanden h

3 Laatst bewerkt door Anne Brith (09-03-2008 18:26)

Re: Kan ik...?

Nathalie schreef:

Dat kan zeker. Wel oppassen voor de elanden h

Mijn blog is te vinden op: http://villaperlesukker.no/

4

Re: Kan ik...?

Nee hoor, zo pak ik het ook aan, zeker als ik meer taarten heb.

5

Re: Kan ik...?

Ik denk dat het met Botercreme als vulling wel moet lukken. Met andere vullingen weet ik niet zo zeer, en dan heb ik het over de natte vullingen ... i.v.m. instortingsgevaar.

Groetjes Tweety!

6

Re: Kan ik...?

Gaat makkelijk; ik heb ook eens een overblijfsel wel 4 dagen in de koeling gehad en nog stortte hij niet in..... (normaal halen ze dat bij mij niet maar deze was ik een beetje vergeten..... leeftijd....)

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

Berichten [ 6 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren