Onderwerp: Krullen!
Ik zie vaak op taarten vooral bij strikken van die leuke krullen.
Hoe maak je die?
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=21523
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Krullen!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Ik zie vaak op taarten vooral bij strikken van die leuke krullen.
Hoe maak je die?
http://www.deleukstetaarten.nl/forum/vi … p?id=21523
hihi, leuk dat je mijn eerste baksel als voorbeeld hebt genomen. Ik had namelijk zelf ook geen idee hoe ik het moest doen. Nu wil het zo zijn dat ik van beroep "Nagelstyliste" ben en ik had in mijn la nog ongebruikte "Pinch-stokjes" liggen in 6 verschillende diktes. dat zijn stokjes waarmee je acryl kunstnagels in een mooie ronde vorm kan duwen. maar aangezien ik die tot nu toe nog nooit gebruikt had (ik werk liever met nageltips en die hoef je niet te pinchen) heb ik ze nu voor de krullen in beslag genomen. Maar ik vind dit zelf niet de meest ideale manier en de krullen zijn ook niet even dik.
Ik denk dat je gewoon marsepijn/fondant in dunne reepjes moet snijden en dat sliertje dan ergens omheen draaien, dan krijg je dus een platte krul ipv een ronde krul. (snap je wat ik bedoel?) Ik had namelijk sliertjes gerold, maar ik denk dat snijden mooier is.
Ik hoop dat er een meer ervaren iemand is die je wat beter kan uitleggen hoe het echt hoort.
Maar doe je dan ook nog iets door het marsepein?
Van dat spul dat het wat steviger wordt?
Wat je ook gebruikt voor letters wt je 4 uur moet laten rusten.
Ik heb dat niet gedaan, maar dat was meer uit luiheid! Misschien had het wel gemoeten, maar ze zijn wel redelijk hard geworden.
Ok, ik ga het ook eens proberen, dank je wel voor de tip!
Succes! Wel showen die krullen he!
Ik draai dunne pillen (hand of sugar gun) (dus niet reepjes snijden) en die wikkel ik om een breinaald. Die hang ik dan in de vensterbank in de keuken, tussen 2 senseoblikjes te drogen. Je kan ze ook ergens anders hangen natuurlijk
Ik doe er wel tylose door trouwens.
ik heb het ook wel eens gedaan om een potlood heen
om een potlood heen (en dan eerst een sliert maken met de sugar gun) en liggend laten drogen op een spons.
Om een sateprikker!!!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Decoreren » Krullen!
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.