Onderwerp: Oke.. heel wat beginnersvraagjes
die eigenlijk in meerdere categorieen zijn onder te verdelen, maar ik stel ze toch gewoon hier in 1 topic
1) een gewoon simpel taart van 24 cm doorsnee.. in hoeveel lagen moet je die nu eigenlijk snijden 1 of 2?
2) ik heb gisteren gewerkt met simpele banketbakkersroom (zo`n zakje uit de supermarkt met water en slagroom erdoorheen) Hoe lang kan ik deze nog bewaren, want ik had veel te veel, en moet ik voor dit spul ook nog een dijkje bouwen?
3) ik heb met zo`n zakje mix van de taartenwinkel, botercreme gemaakt. Maar daar moet ook water bij, is deze dan wel geschikt om af te smeren (overigens is mijn fondant er niet van gesmolten zag ik) en hoe lang is deze te bwaren in de koelkast
4)De biscuittaart, kun je die van te voren al maken en hoe kan ik deze dan het beste bewaren (en hoe lang)
nou hier laat ik het nog even bij .. er komen vast wel meer vragen op mijn pad