Onderwerp: hulp nodig bij marsepein en fondant...please>>>
hoi,
ik heb wel ervaring met taarten ,maar niet met marsepein of fondant,want normal gbruik ik botercreme. ik wil graag fondant of marsepein gebruiken voor het beklden van mijn taarten,heb all een keer geprobeerd te beklden met marsepein en het is niet gelukt, ik had hem voor het beklden plaat gemaakt met een deegroller, maar ik kon het niet los krijgen van de tafel, en als het wel was lossgegaan,was het dan hellemal gescheurd of vol gaten, en het was heel haard om te kneden:rolleyes:,het lukte wel maar om uit te rollen wist ik niet wat voor speciale bloem of ingredient ik hiervoor moest gebruiken .
nou k verwacht graag hulp jongens,ech :Yt.
zoals die taarten die jullien allemal maken met fondant of marsepein, echt een complimentje hoor, hoe krijgen jullie dat toch in elkaar .
daarom vraag ik julie advies, wat moet ik gebruiken om mijn marsepein uitrollen zonder dat he plaakt of scheurt, en hoe bekleed ik mijn taart stap voor stap:think:, en wat is het best te gebruiken, marsepain of fondat?
en wat is het makkelijkst mee te werken fondant ,
ik hoop en helleboel advies van jullie te krijgen,
bedankt voor jullie tijd .
Maryliane