Onderwerp: Aarbeienmouse aan het schiften
Hallo,
Ik heb al verschillende malen de heerlijke aardbeienmousse gemaakt , echt een heelijk recept! Ik heb altijd over en ben nog net niet zo slecht dat ik de rest ga opsnoepen, ik ben verstandig en vries het in
Probleem is alleen altijd het ontdooien, het is altijd geschift als het ontdooit is. Heb het de eerste keer nog even gemixed voor ik het wilde gebruiken, dit mislukte jammerlijk. Vandaag heb ik het maar weer eens geprobeerd, rustig in de koelkast laten ontdooien, daarna rustig even doorgeroerd maar weer mis. Het wordt dun, ziet er geschift uit (korrelig). Enig idee hoe dit kan? Dit zal dan ook gebeuren als je een taart invriest met vulling en daarna weer ontdooit.
Wat doe ik verkeerd? Afgezien van het feit dat ik nu steeds meer spijt krijg van het niet-opsnoepen, want ik moet het weggooien.
groetjes Inge