1

Onderwerp: Aarbeienmouse aan het schiften

Hallo,

Ik heb al verschillende malen de heerlijke aardbeienmousse gemaakt :p, echt een heelijk recept! Ik heb altijd over en ben nog net niet zo slecht dat ik de rest ga opsnoepen, ik ben verstandig en vries het in O-)

Probleem is alleen altijd het ontdooien, het is altijd geschift als het ontdooit is. Heb het de eerste keer nog even gemixed voor ik het wilde gebruiken, dit mislukte jammerlijk. Vandaag heb ik het maar weer eens geprobeerd, rustig in de koelkast laten ontdooien, daarna rustig even doorgeroerd maar weer mis. Het wordt dun, ziet er geschift uit (korrelig). Enig idee hoe dit kan? Dit zal dan ook gebeuren als je een taart invriest met vulling en daarna weer ontdooit.

Wat doe ik verkeerd? Afgezien van het feit dat ik nu steeds meer spijt krijg van het niet-opsnoepen, want ik moet het weggooien.

groetjes Inge

2

Re: Aarbeienmouse aan het schiften

Ik heb het ook 'n keer ingevroren, een vieze natte troep was het geworden. Ik doe het dus gewoon nooit meer. Ik eet het de rest van de week gewoon als toetje.

3

Re: Aarbeienmouse aan het schiften

Ik denk dat het door de gelatine komt...

Kijk ook voor De TaartenAgenda 2014 op www.lilotaart.nl !