Bedankt voor de snelle antwoorden.
Sorry hoor maar soms ben ik blond . En dat is nu blijkbaar het geval
Als ik ganache maak (dat doe ik vaak, maar gebruik het alleen als vulling en nooit als bekleding) dan staat het eerst úren voor het uberhaupt de koelkast in kan.
Dus ik begrijp niet zo goed wanneer ik het er nou over moet gieten. Want ik wil niet dat de botercreme eronder wegloopt maar ik wil ook niet dat het te dik is en ik het niet meer kan schenken
Maar dat zal wel een kwestie zijn van "aanvoelen" zoals met zoveel zaken in de taartenwereld. Ooit leer ik het vast wel.
Maar ik ga me in ieder geval aan een ganachetaartje wagen binnenkort. 8 maart vieren we mijn dochters verjaardag dus dat lijkt me een mooie gelegenheid. Naast de kasteeltaart en het kussen met de tiara
Zo'n ganachetaart is tenminste niet roze . Of zou ik het met roze chcolade doen
Harden die callets van Callebaut ook uit? Kan ik die ervoor gebruiken, ik heb zo'n grote zak witte namelijk... en dan een beetje roze kleurstof... heeft mijn dochter t
Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep