Onderwerp: ganachetaart invriezen
Kan ik een biscuit overgoten met witte of donkere ganache invriezen?
Komt die er dan niet 'gebarsten' uit
*Tovertaartjes: ik tover het taartje van je dromen*
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » ganachetaart invriezen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Kan ik een biscuit overgoten met witte of donkere ganache invriezen?
Komt die er dan niet 'gebarsten' uit
Dat kan heel goed. Gewoon langzaam laten ontdooien en dan heb je je strakke taartje weer terug en is heerlijk om te eten. (Met de communie van Koen uitgeprobeerd en zeer goed bevallen!)
Ik heb ook al een ganache taart ingevroren en die was niet gebarsten. Zat in het begin wel wat condens op maar dat is weggegaan.
Barst niet hoor Karine, gaat echt super met invriezen en ontdooien, wel inderdaad ruim van te voren eruit halen, en in het begin is er weer de standaar condens maar een nachtje later... heb je je prachtige choco-beauty weer terug! :-D
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » ganachetaart invriezen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.