1

Onderwerp: insmeren van cake

Kan je ook de cake insmeren met icing en dan marsepein erover heen?

het lijkt me van wel maar weet het niet zeker?

Alvast bedankt voor het antwoorden

Groetjes Elvira

2

Re: insmeren van cake

Nee want icing hardt uit. Het is daarom niet functioneel en ook niet lekker.

Groetjes, Carin
If at night you cannot sleep, count your blessings instead of sheep

3

Re: insmeren van cake

De kant en klare Decorator Icing hardt niet uit, maar ook die zou ik zeker niet als onderlaag doen, eerder als toplaag...

Maar het zal wel iets van suiker zijn - Bløf
Happy Baking, webwinkel en winkel in Den Haag

4

Re: insmeren van cake

Wat je in Engeland ziet is juist andersom, je gebruikt eerst marsepein en dan een laag van icing eroverheen. Zelf vind ik het echt mierzoet dus ik zou het niet doen.
Je kunt wel alleen icing gebruiken om de taart te bedekken als je wilt hoor, en die kant en klare trouwens bij Inge (in een potje, vanille en chocosmaak) is trouwens wel erg lekker, heel anders dan de gewone van suikerbakkerspoeder en eiwitpoeder.

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

5

Re: insmeren van cake

Bedankt, dat gaat het dus niet worden, dan maak ik gewoon botercreme.

Groetjes Elvira